Ruuvipaalutus

Palveluihimme kuuluvat ruuvipaalujen mitoitus ja asennus.

Voit ostaa joko pelkät paalut tai koko ruuvipaaluperustuksen suunnittelu- ja asennustöineen! Asennuksia teemme pääosin Etelä-Suomen alueella.

Ruuvipaalu nopeuttaa perustustöitä, koska sen asennus ei edellytä raskaita maansiirto- ja routaeristystöitä. Paalut tarvitsee vain pyörittää maahan, jonka jälkeen rakentaminen voidaan aloittaa välittömästi. 

Ruuvipaaluja voidaan käyttää monipuolisesti eri käyttökohteisiin, niin pieniin kuin suuriinkin rakennelmiin. Ruuvipaalut ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös infrarakentamisessa. 

Yksityisellä sektorilla ruuvipaaluille perustetaan paljon pientaloja, aitoja, autotalleja, terasseja ja esimerkiksi laitureita. 

Tarjoamme apua ruuvipaalujen valintaan ja mitoitukseen. Kevyemmät paalut on helppo asentaa omin käsin ja isommat (koneasennettavat) ruuvipaalut tulemme mielellämme asentamaan paikan päälle.  

Ruuvipaalujen mitoitus 

Tarjoamme ruuvipaalujen mitoituspalvelua, joka sisältää tarvittavat laskelmat ja perustussuunnitelman.  Tällöin voidaan varmistua siitä, että ruuvipaalulle asetetut vaatimukset täyttyvät ja rakenteen vaatima veto- tai kantokyky saavutetaan.

Mitoituspalveluun sisältyvät: 

  • ruuvipaalujen mitoitustyö 
  • perustussuunnitelma 

Kaikista ruuvipaaluistamme on laadittu myös luotettavat kantavuustaulukot, jotka ovat käytettävissä paalujen koon ja tyypin mukaan. Jos paalukoon valinta tai soveltuvuus mietityttää, voit myös kysyä suoraan meiltä apua. Autamme mielellämme. 

Asennamme ruuvipaalut huolellisesti ja mahdollisimman vähäistä haittaa asennuskohteeseen aiheuttaen. 

Itseasennus on myös mahdollista asennussarjaa käyttäen tai tähän tarkoitukseen voi tarvittaessa vuokrata ruuvipaalujen asennuskaluston. 

  • Suurten ruuvipaalujen asentamiseen tarvitaan kaivinkone, jonka kauhan tilalle asennetaan pyöritysmoottori. 
  • Pienempien paalujen asentamiseen voidaan käyttää myös pienempää käsikäyttöistä pyöritintä. 

Kun tilaat ruuvipaalujen asennuksen meiltä, varmennamme asennukseen tarvittavan rakenteen kantokyvyn.