Terassitalo

Terassitalo

Terassitalo.fi eli HaloWood Oy on vuonna 2014 perustettu lahtelainen perheyritys. Alkuun yritys tarjosi laiturien ja terassien rakentamista.

– Olemme rakentaneet asiakkaillemme tuhansia neliötä erilaisia terassejaja laitureita, kertoo yrittäjänä toimiva Tero Halonen.

– Omasta kokemuksesta tiedämme, että oikeiden materiaalien hankkiminen ja kuljettaminen kohteeseen on vaivalloista. Tutkittuamme asiaa huomasimme, ettei suomalaisista verkkokaupoista saa tilattua helposti kaikkia materiaaleja yhdellä kertaa ja suoraan oikeissa mitoissa. Moni haluaisi kotiinsa tai kesämökilleen terassin, mutta ajatus kariutuu liian usein ajan tai työkalujen puutteeseen, taikka siihen, että koetaan ettei oma osaaminen riitä terassihaaveen toteuttamiseen. Me haluamme mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi saada toiveidensa terassin, helpommin ja nopeammin kuin voisi kuvitellakaan.

HaloWood Oy:ssä päätettiin muuttaa asia ja kesällä 2020 yrityksen palveluvalikoimaa laajennettiin verkkokaupasta tilattaviin terassipaketteihin. Paketit sisältävät kaiken terassin rakentamiseen tarvittavan materiaalin asennustarvikkeineen.